Новини

Не співпадають показники лічильника: у «Чернівціобленерго» пояснили, як це перевірити

Якщо необхідно перевірити та звірити показники лічильника, які зафіксовані у базі даних обленерго, це споживачі можуть зробити самостійно і в будь-який час.

Про це повідомляє “Чернівціобленерго”.

Перевірити показники можна в Особистому кабінеті або у телеграм-боті підприємства.

Варіант 1. Зайти (чи зареєструватися) в Особистому кабінеті споживача на сайті обленерго https://oblenergo.cv.ua/ У розділі Показання лічильника ви побачите дані вашого обсягу споживання: показники за попередній період і крайній показник, зафіксований станом на 1 лютого.

Варіант 2. Активувати (або зареєструватися) у телеграм-боті Обленерго https://t.me/oblcv_bot – і пройти активацію покроково: старт, підтвердити особу, обрати рахунок. Бот покаже ваш крайній показник, зафіксований у базі станом на 1 лютого.

Якщо ці дані відрізняються від показників споживача, які передавали минулого разу у дні прийому показників (30– 3 числа кожного місця), це легко виправити. Можна зателефонувати будь-який час до Call-центру (0372) 584-980, 099 230-9900, 067 230-9900 (сервіс працює цілодобово) і повідомити свій показник станом на час розмови з оператором. Якщо буде потреба – зафіксувати на фото чи відео лічильника й вислати на електронну пошту pokazy@oe.cv.ua.

Але показники, отримані упродовж місяця – не є розрахунковими. Тому обов’язково потрібно буде повідомити реальний показник з 28 до 3 числа. Ці дані стануть основою для формування платіжки за підсумком споживання електроенергії за місяць.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.