Новини

Загиблому захисникові з Буковини Володимирові Безборотьку закликають присвоїти звання Героя України

Військовослужбовцю, солдату 82-гої окремої десантно-штурмової бригади Безборотькові Володимиру Ярославовичу закликають присвоїти почесне звання Героя України (посмертно).

Відповідна петиція зареєстрована на сайті президента, пише molbuk.ua

Захисник родом із села Горішні Шерівці, Чернівецького району, Чернівецької області. Йому було 27 років. Володимир Безборотько працював у Асоціації футболу Чернівецької області, був футбольним арбітром та зробив вагомий внесок у популяризацію дитячо-юнацького футболу Буковини.

У січні 2023 року був призваний на військову службу. З честю та гідністю виконував бойові завдання зі стримування агресора, разом із побратимами боронив цілісність нашої держави.

Загинув Володимир Безборотько 3 січня 2024 року в районі села Вербове Запорізької області.

“Володимир був справжнім патріотом, дуже любив Україну і віддав за неї найцінніше – життя. Він був хоробрим воїном, щирою та доброзичливою людиною, надійним побратимом. Володимир Безборотько заслуговує на найвищу державну нагороду – Герой України (посмертно)”, – йдеться у тексті петиції.

Раніше повідомлялося, що на початку січня 2024 року загинув футбольний арбітр із Буковини Володимир Безборотько. Йому було лише 27 років.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.