Новини

«Гуцул», «Купідон», «Хамка»: буковинці роблять сотнями індивідуальні номери

У 2023 році буковинці оформили 265 індивідуальних номерних знаків для транспортних засобів. Такий номер у середньому коштує майже тисячу гривень

Про це повідомили у сервісному центрі МВС у Чернівецькій області.

Індивідуальний номерний знак — це додаток до державного номерного знаку транспортного засобу, який виготовляється за індивідуальним замовленням власника.

За минулий 2023 рік сервісними центрами МВС у Чернівецькій області присвоєно 265 індивідуальних номерних знаків власникам транспортних засобів. Серед них: “ГУЦУЛ”, “ХАМКА”, “ТОLSТYІ”, “ОЛЕГАРХ”, “КІND”, “ПАХАН”, “NАGLІY”, “БУМЕР”, “ЦАРЬОК”, “LІТUN”, “РІЄЛТОР”, “GІRLS”, “DІDО” і ще багато цікавих.
З початку 2024 року у сервісних центрах МВС Буковини замовили вже 34 індивідуальних номерних знаки. Тепер на дорогах можна зустріти автівки з номерними знаками: “HAKER”, “DJOKER”, “МОРЯК”, “ЧОРНИЙ” тощо.
“Індивідуальний номерний знак є додатком до державного номерного знаку. З ним можна вільно пересуватися на території України. За кордон потрібно виїжджати на авто з державним номерним знаком”, – пояснює начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Василь Душинський.

Індивідуальні номерні знаки можна замовити офлайн у будь-якому зручному сервісному центрі МВС або онлайн через Електронний кабінет водія.

Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може містити від трьох до восьми символів — від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр.

Напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів може містити від трьох до шести символів — від двох до п’яти літер і цифр.
Виготовлення номерного знаку коштує 300 грн (за три символи), кожен наступний символ 90 грн, 500 грн — графічний елемент.
Вартість спецпродукції: номерних знаків для авто 466,44 грн., номерних знаків для мотоцикла — 266,58 грн.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.