Новини

Працюють десятки рятувальників та поліцейських: показали, як тривають пошуки 8-річної дівчинки на Буковині – відео

Працівники поліції Буковини продовжують пошуки 8-річної жительки Вижницького району, яка впала в річку та зникла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До пошуків дівчини залучено особовий склад територіальних та структурних підрозділів поліції Чернівецької області, рятувальників та жителів громади. Станом на 13:00 14 лютого дитину не знайдено, пошукові заходи тривають.працівники поліції буковини продовжують пошуки 8-річної жительки вижницького району, яка впала в річку та зникла

Коментує: Кароліна МАРИШЕВА – начальниця відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області

Учора, 13 лютого, на спецлінію “102” надійшло повідомлення від 43-річної жительки села Коритне Вижницького району про те, що зі школи не повернулась її 8-річна донька. Зі слів її сина, переходячи дерев’яний місток через річку Бережонка, він разом із сестрою впали у воду.15-річний хлопець намагався врятувати сестру, проте, коли втратив її з поля зору, вибрався та одразу побіг кликати на допомогу.

Відтак – негайно було розпочато пошукові заходи: створені групи із поліцейських та рятувальників, які від місця зникнення дитини проводять ретельний огляд прилеглої території та водойми із залученням фахівців водолазних робіт і спецтехніки.

Також на річці Бережонка розгорнуто спостережні пункти, на яких правоохоронці відстежують ситуацію. У зв’язку із сильною течією пошуки дитини ускладнюються.

Наразі працівники профільних служб разом із місцевими жителями продовжують пошукові заходи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.