Новини

На Буковині затримали чоловіка, який намагався переправити до Румунії 5 ухилянтів – фото

Уродженець Тернопільщини переправляв до Румунії п’ятьох ухилянтів. За клопотанням слідчих поліції суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Йому загрожує позбавлення волі до дев’яти років та конфіскація майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Поліція спільно з прикордонниками викрила 50-річного чоловіка в організації незаконної переправки через кордон чоловіків віком від 20 до 45 років. Свої “послуги” організатор оцінив від 5 до 6 тисяч євро з кожного.

У селі Чудей перед лінією розмежування прикордонники затримали п’ятьох чоловіків, які планували перебратися через кордон. мали намір незаконно перетнути державний кордон. Організатора нелегального бізнесу правоохоронці затримали на виїзді з території Чернівецької області у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі правоохоронці повідомили 50-річному чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

“Згідно із постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років”, – нагадує поліція.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.