Новини

«Чергова втрата у нашій родині»: у ЧНУ висловили співчуття студентові, батько якого загинув на фронті

У Чернівецькому національному університеті імені Ю. Федьковича висловили співчуття своєму студентові Олексієві Воєвідку, в якого на війні загинув батько Михайло Воєвідко.

Допис опублікований на сайті ЧНУ, пише molbuk.ua

Син Героя навчається на першому курсі факультету математики та інформатики.

“Захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, 10 лютого 2024 року у запеклих боях з російськими окупантами загинув матрос 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Воєвідко Михайло Сидорович, батько нашого студента 1 курсу Олексія Воєвідки.

Трудовий колектив та студентська спільнота факультету математики та інформатики висловлюють щирі співчуття Олексію та його сім’ї. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати. Поділяємо біль та горе рідних. Вічна і світла пам’ять Герою!” – йдеться у тексті співчуття.

“На жаль, діти навіть не встигають стати повнолітніми, а вже втрачають своїх батьків через навіжених людей, які війною себе намагаються возвеличити.

Чергова втрата у нашій матфаківській родині. Загинув батько нашого студента Олексія Воєвідка, захищаючи кожного з нас та рідну Україну. Щирі співчуття родині та низький уклін Герою”, – написала на своїй фб-сторінці декан факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк.

Раніше про загибель Михайла Воєвідка повідомив депутат Мамаївської сільради Роман Рудик. Трагічна звістка надійшла у село Біла, що поблизу Чернівців.

Захисник загинув біля населеного пункту Новотягнинка Херсонської області.

Герой народився 15 листопада 1980 року.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.