Новини

“Працюю на місці”: голова Чернівецької РВА заперечив чутки про його призначення на Тернопільщину

У мережі поширюють фейки про те, що нібито голову Чернівецької районної військової адміністрації Дмитра Козарійчука звільнили з посади та планують призначити головою Тернопільської обласної військової адміністрації.

Про це Дмитро Козарійчук сказав у коментарі molbuk.ua.

“Інформація взагалі не відповідає дійсності. Не знаю з чого вона взята. Наразі в мене є багато різних завдань від начальника Чернівецької ОВА, Президента України, які потрібно виконати тут. Тому працюю на місці. Взагалі нічого не змінюється і ніяких навіть натяків про звільнення з посади чи призначення на нову – немає і не було”, – каже голова Чернівецької РВА.

Хто такий Дмитро Козарійчук

Він народився 19 вересня 1982 року в селі Хрещатик Заставнівського району Чернівецької області.

У 2004 році закінчив юридичний факультет Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

Працював помічником прокурора у прокуратурах Чернівецької та Львівської областей.

Окрім того, працював заступником директора з комерційних питань ТзОВ “Україна” (с. Репужинці, Заставнівського району).

На парламентських виборах у 2019 році був довіреною особою кандидата у народні депутати від “Слуги народу” Валерія Божика, якого, за підсумками виборів було обрано нардепом.

На місцевих виборах у 2020 році Козарійчук балотувався в депутати Чернівецької обласної ради від політичної партії “Перемога Пальчевського”.

У січні 2020 року президент Володимир Зеленський призначив Козарійчука головою Заставнівської районної державної адміністрації.

26 лютого 2021 року Зеленський підписав розпорядження про призначення Козарійчука головою новоствореної Чернівецької районної державної адміністрації.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.