Новини

Два мільйони готівки та дві іномарки: яким майном володіє нардеп-мажоритарник із Буковини

Народний депутат з Буковини Валерій Божик оприлюднив декларацію за 2022 рік.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларація осіб, пише molbuk.ua

На Буковині у рідному селі Кадубівці Валерій Божик володіє земельною ділянкою, площа якої 2 200 квадратних метрів. Також у декларації вказані дві квартири площами 84 та 89 квадратних метрів і земельна ділянка, площа якої 1000 квадратних метрів, вони зареєстровані на цивільну дружину нардепа Наталію Вдовиченко.

Валерій Божик разом із дружиною також має право на користування квартирою у Чернівцях площею 75 квадратних метрів.

Нардеп володіє автівкою Volkswagen Touareg 2020 року, він її придбав за 1 млн 982 тисячі гривень. Ще одним авто Toyota Camry 2014 Валерій користується разом із цивільною дружиною. На момент набуття права, у 2022 році, автівка вартувала 265 тисячі гривень.

Відомо, що свою машину Валерій Божик частково придбав у кредит. У банці він взяв за позикою 592 тисячі гривень. Наразі сплатив більше ніж половину суми – 444 тисячі гривень.

У 2022 році за основним місцем роботи в Управлінні справами апарату ВР України Валерій отримав 512 тисяч гривень заробітної плати. Також у декларації вказаний дохід від відчуження нерухомого майна – 4 млн 120 тисяч гривень. Водночас його цивільна дружина Наталія Вдовиченко від зайняття підприємницькою діяльністю за 2022 рік отримала 1 млн 289 тисяч гривень.

Нардеп має готівкою 1 млн 744 тисячі гривень, 30 тисяч доларів США, 44 тисячі євро, а на банківських рахунках – 37 тисяч гривень.

Його ж цивільна дружина готівкою має 230 тисяч гривень, 79 тисяч доларів США. Водночас на банківських рахунках володіє сумою – 18 тисяч гривень.

У декларації зазначено, що Валерій Божик є членом недержавної некомерційної професійної організації “Національна асоціація адвокатів України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.