Новини

На Буковині модернізують пункт пропуску “Порубне”: роботи вже розпочалися

На міжнародному автомобільному пункті пропуску “Порубне”, що на кордоні з Румунією, розпочали облаштування додаткових санітарних зон. Цьогоріч на ПП заплановано встановлення нових модульних будівель для проведення паспортного та митного контролю, облаштування системи примусової зупинки, влаштування автоматичних шлагбаумів та дорожніх блоків.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області.

“Дві сучасні модульні конструкції вже привезли на пункт пропуску, і незабаром стартують роботи з підведення електроенергії та інших інженерних комунікацій. Влаштування цих модульних конструкцій є частиною реалізації проєкту USAID “Економічна підтримка України”. У 2023 році на МАПП “Порубне – Сірет” у рамках цього ж Проєкту була проведена заміна дорожніх знаків та відбійників на вантажній ділянці”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в службі відновлення, у рамках проєкту USAID “Економічна підтримка України” будуть модернізовані також пункти пропуску на кордоні з Республікою Молдова, які знаходяться у Чернівецькій області. Зокрема, на МАПП “Мамалига – Крива” та “Росошани – Брічень” у 2024 році заплановано:

▪️ влаштування модульних будівель для проведення митного та прикордонного контролю;
▪️ модернізація системи внутрішнього та зовнішнього освітлення;
▪️ оновлення дорожніх знаків;
▪️ встановлення системи примусової зупинки транспортних засобів та системи контролю доступу на КПП (автоматичні шлагбауми);
▪️ встановлення контейнерів для роздільного збору сміття.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.