Новини

Отримали нового спонсора та хочуть вийти до Прем’єр-Ліги: на футбольний клуб “Буковина” чекають грандіозні зміни

ФК “Буковина” отримала нового титульного спонсора, оновила склад і має амбіції грати у Прем’єр-Лізі.

30 січня представників ЗМІ на прес-конференції тренерського штабу ФК “Буковина” розкажуть про зміни, йдеться у повідомленні ФК “Буковина”.

Чернівецький ФК “Буковина” отримав нового титульного спонсора. Ним стала компанія “Демарт”, відома своїми спортивними проектами в рамках співпраці з СК “Прометей”.
За підтримки компанії “Демарт” вже в друге в Чернівцях, в умовах війни проходить “Чемпіонат України з волейболу”. Чоловіча та жіноча волейбольні команди “Прометей” приймають участь у світових змаганнях та привозять до України перемоги.
Баскетбольний клуб “Прометей”, титульним спонсором якого також є компанія “Демарт”, єдиний український клуб, який сьогодні представляє Україну на європейських баскетбольних змаганнях та посідає там впевнені позиції.

Одна з головних, амбіційних задач, яку ставить компанія “Демарт” перед ФК “Буковина” на сезон 2024/25 – вихід до Прем’єр-Ліги.

На даний час триває оновлення складу команди, доповнення тренерського штабу. Також тривають перемовини щодо реконструкції спортивного комплексу для проведення домашніх матчів ФК “Буковина”.

Нагадаємо, у сезоні сезоні 2022/2023 “Буковина” виступала у Першій Лізі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.