Новини

Має 2 млн грн готівки: що задекларував начальник управління ДСНС у Чернівецькій області

Начальник управління ДСНС у Чернівецькій області Сергій Михайлюк оприлюднив декларацію за 2022 рік.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій осіб, пише molbuk.ua

У декларації Сергія Михайлюка згадана службова квартира у Чернівцях площею 63 квадратних метри. У ній він проживає разом зі своєю дружиною Оленою та донькою Олександрою. Також вказана земельна ділянка у Заставні, площа якої 18 600 квадратних метрів. Вона у власності дружини Олени Михайлюк. Окрім того, за нею задекларована квартира площею 125 квадратних метрів.

Згідно з декларацією, у сім’ї Сергія Михайлюка є житловий будинок у Чернівцях площею 278 квадратних метрів. Вона перебуває у власності родички Михайлюка з 2022 року. Водночас у будинку за місцем проживання зареєстровані Сергій Михайлюк, його дружина Олена та дві доньки – Олександра і Яна. Також у декларації вказано, що на сім’ю Михайлюків зареєстрована земельна ділянка у Чернівцях, площа якої – 1000 квадратних метрів.

Відомо, що Сергій Михайлюк має мотоцикл “Kawasaki ZR 900 2019”. С. Михайлюк став його власником у 2022 році. У дружини Олени задеклароване авто “BMW X5 2014”.

У 2022 році на посаді начальника управління ДСНС у Чернівецькій області Сергій Михайлюк заробив 994 тисячі гривень. Також С. Михайлюк працював викладачем за сумісництвом у Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича, за 2022 рік він отримав заробітну плату 16 тисяч гривень. Того ж року він продав рухоме майно і отримав за нього 49 тисяч гривень.

У Сергія Михайлюка задекларовані готівкові кошти – 2 100 000 гривень. З 2014 року Сергій Михайлюк сплачує аліменти на дитину своїй колишній дружині Діані в розмірі майже 150 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.