Новини

У Чернівцях готуються до туристичного сезону

Уже цього місяця Чернівці відкриють новий туристичний сезон.

Під час засідання організаційного комітету, яке відбулось 6 травня, визначились із датою проведення та програмою заходів, пише molbuk.ua

Зокрема, 21-23 травня 2021 року туристів та місцевих жителів запрошують на “Чернівецьку туристичну майстерню”. 21 травня у рамках відкриття сезону проведуть туристичну конференцію у форматі двох дискусійних панелей: “Туризм як драйвер для розвитку громад” та “Івент-менеджмент у туристичній діяльності”.

22 травня гостей та жителів Чернівців будуть раді бачити на Буковинському туристичному ярмарку, який розгорнеться на Соборній площі. Відвідувачі зможуть завітати у “Туристичне містечко” – ознайомитися з цікавими пропозиціями від туристичних фірм Буковини і стати учасником розіграшу путівок. На сусідній локації свої принади та туристичний потенціал презентуватимуть ОТГ Чернівецької області.

Також у рамках туристичного ярмарку презентують можливості літнього відпочинку в Україні. А ще Департамент розвитку готує для гостей ярмарок-виставку виробів ручної роботи та цікаві майстер-класи у “Містечку майстрів”, гастро-фест, атракції для активного відпочинку і насичену концертну програму.

Також у рамках відкриття туристичного сезону 22-23 травня проведуть цікавий квест та низку тематичних екскурсій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.