Новини

За улюблені номерні знаки потрібно платити: скільки водіїв на Буковині це мають зробити

За номерні знаки, які власники зберігають у сервісних центрах МВС, потрібно платити.

Це актуально для тих водіїв, які хочуть перезакріпити улюблені номерні знаки у подальшому за своїм іншим транспортним засобом.

У сервісних центрах МВС Чернівецької області 1298 таких номерних знаки.

Номерні знаки, за які не внесена оплата за платне зберігання, будуть знищені в установленому порядку.

“Наразі у сервісних центрах МВС Чернівецької області залишено на платному зберіганні 1298 номерних знаків, 1003 з них такі – термін зберігання яких закінчився. Якщо не здійснюється оплата за послугу зберігання, такі номерні знаки підлягають знищенню”, – пояснює начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Василь Душинський.

Для здійснення оплати автовласники можуть особисто звернутись або через уповноваженого представника до сервісного центру МВС, де зберігається номерний знак та сплатити квитанцію.

Також це можливо зробити онлайн – у Кабінеті водія. Достатньо визначитись із терміном продовження зберігання та оплатити послугу. Сервісний центр МВС автоматично отримує інформацію про продовження зберігання номерних знаків.

За словами Василя Душинського, вартість платного зберігання 10,8 грн за одну добу (з урахуванням ПДВ). Термін такого зберігання визначає особа, яка замовляє послугу. Оплата за продовження зберігання має відбутися не пізніше закінчення строку зберігання номерного знаку.

У сервісних центрах МВС Буковини зауважують, що передача номерних знаків, які знаходяться на відповідальному зберіганні, до інших територіальних сервісних центрів МВС не передбачено законодавством.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.