Новини

На Буковині судитимуть 26-річного чоловіка, який зберігав наркотики

У Чернівецькому районі дізнавачі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно буковинця, який незаконно зберігав наркотики

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні минулого року поліцейські викрили 26-річного жителя Глибоки, який зберігав канабіс для власного вживання. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 26-річного буковинця працівники відділення № 5 (Глибока) Чернівецького РУП виявили та вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору зовні схожу на наркотичну.

В ході слідства поліцейські з’ясували, що чоловік зберігав наркотичні речовини для власного вживання. Виявлені речовини правоохоронці направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідної експертизи. Її результати засвідчили, що вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабісом.

Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили розслідування матеріали якого з обвинувальним актом відносно чоловіка скерували до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.