Новини

Гроші перерахували на невідомий інтернет-магазину: на Буковині кіберполіцейські повернули жінці гроші, які викрали шахраї

Кіберполіцейські Буковини призупинили незаконну діяльність інтернет-аферистів, пов’язану із списанням грошей з банківського рахунку чернівчанки. Заявниця отримала втрачені кошти.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До відділу протидії кіберзлочинам в Чернівецькій області із заявою про шахрайські дії звернулася 47-річна жителька обласного центру.
Жінка розповіла поліцейським, що відкривши мобільний банкінг виявила на банківській картці відсутність грошей та пояснила, що кошти були перераховані на рахунок невідомого інтернет-магазину.

Співробітники поліції негайно виїхали за місцем проживання жінки: детально її опитали та задокументували факт незаконного заволодіння коштами.

У подальшому, оперативним шляхом, кіберполіцейські призупинили здійснення незаконної транзакції з банківського рахунку чернівчанки та повернули їх заявниці.

Наразі за вказаним фактом поліцейські Буковини проводять досудове розслідування за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та встановлюють осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.