Новини,  Новини громади

Глибоцький волонтер отримав високу нагороду від Президента України

Глибочанин Артур Пилипенко, відомий своєю активною волонтерською діяльністю, удостоївся відзнаки Президента України «За оборону України».

Нагороду нашому земляку вручив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.

«Вручив державну нагороду волонтеру, який своєю діяльністю допомагає нашим військовим на передовій. Тонни гуманітарних вантажів, необхідних речей для наших військових, постійне спілкування з воїнами, підтримка їхніх родин. Вдячний Артурові за чітку громадянську позицію та активну волонтерську роботу. Працюємо разом на перемогу», — зазначив очільник Чернівецької ОВА під час нагородження.

У свою чергу, Артур Пилипенко подякував за високу оцінку своєї діяльності, висловивши також слова вдячності захисникам і захисницям України та тим, хто долучається до волонтерської допомоги.

«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та начальнику Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк за державну відзнаку та високу оцінку моєї волонтерської діяльності!Дякую всім друзям, колегам, рідним та небайдужим, які з перших днів повномасштабного вторгнення разом допомогали, доставляли автомобілі, дрони, амуніцію тощо нашим захисникам та захисницям, ця відзнака перш за все наша спільна!Дякую всім нашим воїнам за оборону України та наближення нашої Перемоги! Хай Бог береже вас, наші Герої!», — наголосив волонтер.

Про це повідомляє начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк та газета Новий День.

Один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.