Новини

Як отримати ноутбук від МТА?*

“3 ноутбуки та 2 планшети вже подарували”

Наприкінці листопада мережа магазинів МТА запустила чудову благодійну ініціативу. Вони вирішили організувати корисні подарунки дітям, для яких це є справжньою необхідністю.

Хто може отримати ноутбук?

Ноутбуки та планшети отримали сім’ї з дітьми, які не мали змоги їх придбати. Для них подарований гаджет став можливістю навчатися.
Контакти сімей компанії надала соціальна служба Чернівців. Працівники МТА з ними зв’язалися та домовилися про зустрічі, на яких і передали девайси дітками.

Як все відбувалося?

У більшості з нас удома точно знайдеться ноутбук, смартфон, планшет, який зламався і став непотрібним. Щоб девайс “не припадав пилом” МТА запропонувала принести його в магазин або сервісний центр мережі.

Там вони дали ноутам і телефонам другий шанс – відремонтували та відновили.

Напередодні Нового року МТА додатково укомплектувала відремонтовані пристрої сумками для ноутбуків, мишками, чохлами для планшетів, килимками. Не забули про солодощі, які так люблять дітлахи й домовилися про зустрічі з родинами, для яких такий подарунок став справжньою необхідністю.

Ось, що розповіли працівники: “Ми знаємо, як важливо дітям розвиватися та навчатися. Тому вирішили розпочати благодійну справу і допомогти тим, хто немає такої можливості.

Це було емоційно і хвилююче, але результат був того вартий. Спільними зусиллями нам вдалося відновити 5 девайсів: 3 ноутбуки й 2 планшети. Вдячні кожному хто долучився за допомогу та добрі наміри”.

Як долучитися до ініціативи ?

Радіємо, що МТА вдалося реалізувати таку “світлу” ідею. Ініціатива до речі досі триває, тому у вас є чудова нагода приєднатися до корисної справи.

Як долучитися? Просто приносьте непотрібні девайси в МТА.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.