Новини

Вулиці Чернівців прибиратиме фірма, створена кілька тижнів тому: що про неї відомо

Фірма “Смарт Клін”, яка прибиратиме цьогоріч вулицю Кобилянської, була створена 6 грудня 2023 року.

Попри це, впродовж кількох тижнів вона виграла два тендери – на прибирання вулиці Кобилянської та території, обмеженої вулицями Садова – Головна – Університетська – Л.Українки – Європейського Союзу – Героїв Майдану (з прилеглими).

Як відомо, вартість послуг із прибирання Кобилянської, – 1,9 млн. Вартість послуг на другому тендері – 4,3 млн грн.

Відповідна інформація зазначена на сайтах Prozorro та Опендатабот.

На ситуацію звернула увагу ексдепутатка міськради від фракції “Пропозиція” Тетяна Шепелько.

Директором фірми зазначений Вадим Островерх, пише molbuk.ua

Кореспонденти molbuk.ua зателефонували керівникові. З’ясувалося, що Вадим Островерх переїхав на Буковину після повномасштабної війни разом із родиною із Харківщини. Там він був начальником цеху із виготовлення взуття. Та в перші дні великої війни росіяни повністю розбомбили цех. Люди рятувалися як могли, пороз’їжджалися хто куди.

“Ми з родиною врешті перебралися на Буковину. Тут я вирішив створити прибиральну фірму. Маємо відповідну техніку, навчаємо працівників, сумлінно виконуємо роботу. Щоправда, людей катастрофічно не вистачає, “бронь” їм не дають. Представники ТЦК можуть підійти до працівників просто під час роботи і вручити повістку. Зрозуміло, що в країні війна. Але з людьми велика проблема. Складається ситуація, коли техніка є, а працівників обмаль. На навчання нових працівників потрібен час, адже техніка складна, треба навчитися нею керувати”, – каже Вадим Островерх.

Керівник запевняє, що його фірма добре прибирає вулицю Кобилянської.

“Власне, з неї і починаємо робочий день, щоби люди не затоптували сніг. А вже тоді переходимо до інших вулиць. Є проблема з тим, що у Чернівцях багато водіїв паркуються на тротуарах та інших недозволених місцях. Це дуже уповільнює і ускладнює роботу. Недавно довелося викликати поліцію, щоби забрали “Лексус”, припаркований на тротуарі. Ми тим часом мусили чекати, а час-то іде, і прибрати треба встигнути все, щоби мешканці не скаржилися. Але нічого, впораємося з усім, аби тільки перемога та мир Україні”, – каже Вадим Островерх.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях оголосили тендер на прибирання вулиці Кобилянської.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.