Новини

Як вибрати сироватку для обличчя?*

У б’юті-індустрії є велика кількість різноманітних косметичних засобів для шкіри. Одні позиції повинні бути в арсеналі кожної дівчини, а інші – необов’язково. До першого списку засобів, які вважаються справжнім must have, відноситься сироватка для обличчя. Такий продукт забезпечує комплексний догляд за шкірою та допомагає в розв’язанні актуальних естетичних недоліків дерми. У каталозі інтернет-магазину Profistyle https://profistyle.in.ua/ua/category/syvorotki_i_emulsii-ua можна обрати та замовити якісну сироватку для обличчя від найкращих брендів світу.

Призначення сироватки для обличчя

Сироватки для шкіри обличчя являють собою концентрований косметичний засіб з високою ефективністю для догляду за дермою проблемних зон – лоб, щоки, підборіддя, шия, зона декольте. Такий продукт в більшості випадків характеризується легкою та нежирною текстурою. Сироватки для шкіри обличчя – сильний союзник у сфері краси. Багато косметологів рекомендують включити продукт у догляд завдяки великому переліку можливих варіантів дії засобу:
зволоження;

матування;

корекція зовнішніх проявів акне;

ліфтинг;

боротьба з пігментацією та тьмяністю обличчя;

корекція кольору шкіри, ранніх ознак старіння;

наповнення сухої та чутливої шкіри корисними компонентами.

Починати користуватися сироваткою можна практично у будь-якому віці завдяки натуральним компонентам у складі, які у поєднанні з інноваційними технологіями посилюють свою дію.

Основні види сироваток

Широкий вибір сироваток дозволяє підібрати продукт відповідно до поставленої задачі.

Зволожуючі. Спектр дій націлено на зволоження сухої шкіри. Часто головним компонентом в таких сироватках є гіалуронова кислота.

Заспокійливі. Усувають роздратування завдяки натуральним компонентам у складі.

Відлущуючі. Видаляють відмерлі частинки епідермісу.

Антивікові. Розгладжують зморшки завдяки високим концентраціям антиоксидантів та пептидів.

Для проблемної шкіри. AHA- та BHA-кислоти, ретиноїди та інші компоненти у складі націлені на поліпшення стану шкіри.

В індустрії краси також зустрічаються універсальні сироватки, які при правильному та регулярному користуванні ефективно впливають на шкіру.

Підбір сироватки за типом шкіри

При виборі сироватки для обличчя важливо враховувати не лише тип шкіри, але й потреби та особливості епідермісу:
для сухої шкіри підійдуть сироватки з натуральними рослинними компонентами у складі;

до складу серуму для жирної шкіри обов’язково входять себорегулюючі, матуючі, протизапальні речовини;

кращий вибір для проблемної шкіри – некомедогенна сироватка, що має протизапальну та антибактеріальну дію;

для нормальної дерми підійде зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою;

чутливій шкірі знадобиться серум без ароматизаторів та барвників.

Будь-яка шкіра може бути зневодненою. У цьому випадку варто зробити свій вибір на сироватці, підібраній відповідно до типу дерми, зі зволожуючими компонентами.

Як краще використовувати сироватку

Наносити сироватку для обличчя необхідно після стандартного очищення гелем або пінкою для щоденного вмивання. Потім косметологи рекомендують використати тонік, щоб стабілізувати pH. Сироватка наноситься на долоні, а потім масажними рухами розподіляється по обличчю. Через 20 хвилин, коли серум повністю вбереться в шкіру, можна використати зволожуючий крем.

Замовити сироватку для обличчя по доступній ціні в Україні можна в інтернет-магазині професійної косметики Profistyle. У каталозі з продуктом представлені високоякісні товари від світових брендів. Сироватка для обличчя – найкраща інвестиція у красу та молодість шкіри.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.