Новини

«Реал» шукає зірку нападу: найцікавіші трансферні чутки європейського футболу

Зимове трансферне вікно в європейських топлігах сягнуло екватора. Хтось шукає гравців, щоб закрити проблемні позиції, інші підсилюються для вдалої весняної частини сезону, а хтось скидає “баласт”.

Про найцікавіші трансферні чутки – в матеріалі ” “.

Читайте також: Борчиня з Чернівців Марія Винник здобула бронзу на міжнародному турнірі у Хорватії

Холанд чи Мбапе?

Про підписання зіркового нападника мадридським “Реалом” почали говорити ще тоді, коли в клубі грав Бензема та задовго до його відходу. У клубі розуміють, що підписання або форварда “Манчестер Сіті” Ерлінга Холанда, або нападника “ПСЖ” Кіліана Мбапе допоможе знову вийти на передові позиції у світовому футболі. Окрім впливу на гру, ці два гравці ще й дуже популярні, тому їхній перехід приверне увагу футбольної спільноти до Ла Ліги, яка останнім часом сильно програє в популярності Англійській прем’єрлізі.

Щодо Холанда, то все зрозуміло. Навряд чи “Сіті” посеред сезону відпустить свою зірку. Зазначається, що в контракті гравця є клаусула 100 мільйонів євро для закордонних клубів, яку мадридці готові заплатити. Кіліан Мбапе ж точно планує покидати Лігу 1 і боротися за Лігу Чемпіонів з новим клубом. Проте француз ще не вирішив, чи точно обере “Реал”, адже ним цікавиться і “Ліверпуль”. А самому гравцю подобається стиль команди Юргена Клоппа. Єдиний мінус для англійського клубу – великі фінансові апетити гравця.

Боротьба за віцекапітана “Баварії”

Віцекапітан мюнхенської “Баварії” 28-річний Йозуа Кімміх може залишити клуб. До нього виявляють інтерес гранди англійського футболу – “Манчестер Сіті”, “Ліверпуль” і “Манчестер Юнайтед”, а також “Барселона”. Малоймовірно, що німці віддадуть свого опорника посеред сезону, адже “Баварія” цьогоріч має наміри поборотися за трофей Ліги Чемпіонів. Проте якщо обирати з можливих варіантів, Йозуа Кімміх, імовірно, попрацював би під орудою Пепа Гвардіоли, з яким він вже грав у “Баварії”.

Судаков – пріоритетна ціль “Ювентуса”

“Ювентус” серйозно націлився на талановитого півзахисника “Шахтаря” Георгія Судакова і вже начебто веде перемовини з оточенням гравця. Також півзахисником цікавиться “Наполі”. Його тричі переглядали в Лізі Чемпіонів і думають про трансфер як взимку, так і влітку. Обидва клуби вже контактували з “Шахтарем” щодо гравця. Також нещодавно до перегонів за здобуття гравця долучився німецький “Лейпциг”. Він пропонує 25 мільйонів євро, але “Шахтар” не готовий відпускати Судакова менш ніж за 35 мільйонів.

Також до Італії згодом може поїхати ще один українець – Микола Матвієнко. Італійський “Наполі” оцінив гравця в 30 мільйонів євро. Якщо така пропозиція буде, “Шахтаря” варто було б задуматися про продаж захисника, адже рівень його гри впав, а Микола не молодіє.
Довбик зацікавив грандів

Форвард іспанської “Жирони” Артем Довбик своєю надзвичайною результативністю зацікавив європейські топклуби. Артемом цікавляться “Інтер”, “Рома”, “Ювентус”, “Челсі”, “Тоттенхем”, мадридський “Атлетіко”. Проте всі розмови відкладаються до літа, адже Артем у цьому сезоні був заграний за два клуби – “Дніпро-1” та “Жирону”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.