Новини

Режисер звинуватив керівництво парку в безгосподарності. У «Жовтневому» сказали, що той сфальшував світлини

У Чернівцях кінорежисер Сергій Скобун звинуватив адміністрацію парку “Жовтневий” у безгосподарності, оприлюднивши низку світлин із сміттям та використаними шприцами нібито на території парку. Натомість адміністрація “Жовтневого” заперечила це, заявивши про те, що ці світлини старі, а реальний стан справ у парку зараз зовсім інший.

Як повідомляє molbuk.ua, ця дискусія відбулась учора й сьогодні у Facebook-просторі.

Зокрема, 7 травня на Facebook-сторінці “Легенда Карпат”, адміністратором якої є кінорежисер Сергій Скобун, з’явився допис, в якому його автор розкритикував керівництво парку “Жовтневого” через засміченість територій.

“Парк “Жовтневий” в Чернівцях в основному, місце дитячого і сімейного відпочинку. Але те , що там відбувається ,викликає страх за дітей і сором за дорослих , які це допускають. Чим займається керівництво КП Парк Жовтневий, Воронка Юрій і чи потрібен такий діяч місту?

І на останнє, чи знають батьки Підгірняк Анни, дівчинки яка виготовила годівничку, що гуляти в парку небезпечно, це блюзнірство по відношенню до наших дітей”, – йдеться у цьому дописі.

Пізніше адміністрація парку відповіла на своїй сторінці у Facebook на закиди Скобуна, назвавши їх “фейковими”.

Зокрема, у парку не погоджуються із словами про засміченість територій. У “Жовтневому” додали, що світлини, оприлюднені Скобуном – застарілі, адже наразі на вказаних територіях немає сміття.

Окрім того, у парку припустили, що фото із зображенням годівнички з використаними шприцами насправді “створене” “знімальною групою”.

“Але придивившись уважно, можна помітити, що годівничка чиста й охайна. Натомість, шприці виваляні в грязюці та заляпані бризками. Про що це говорить? Про те, що “знімальна група” заздалегідь привезла звідкілясь шприці, вигрібла з годівниці зерно й хліб та щедро наповнила її шприцями. “Чи блюзнірство це” — цікавиться автор. Безперечно. Взагалі, надто складно цензурно прокоментувати цей акт. Це не просто блюзнірство, це взірець блюзнірства. Справжній еталон блюзнірства, його чиста квінтесенція!”, – йдеться у дописі парку “Жовтневого”.

Водночас у парку повідомили, що причиною такого обурення Сергія Скобуна стало те, що адміністрація “Жовтневого” звернула увагу на самовільно зведену прибудову до адміністративної споруди, з якою адміністрація “Жовтневого” пов’язує Скобуна.

“Юрист попросив будівельників пояснити, на яких підставах ведуться роботи та сконтактувати з власником приміщення задля надання відповідних документів. Робітникам вдалося сконтактувати із замовником; ним виявився Сергій Скобун. Власником же частини приміщення площею 64,6 м кв., до якої й зводилась прибудова, виявилась його дружина — Скобун Валентина Григорівна”, – йдеться в дописі.

“Завдяки цій розмові через короткий проміжок часу в кабінеті в.о. директора парку Юрія Воронки матеріалізувались два брати пана Скобуна з метою візиту, яку досі так і не вдалось встановити. Перебіг розмови переказувати сенсу немає через брак у ній змістової частини та неможливості розібрати більшість слів через перевищення звукового порогу вербалізаторами шановних гостей. Керівництво схиляється до думки, що гості вирішили симетрично поцікавитись у співрозмовників на яких це підставах вони вдираються у самовільні прибудови та вимагають документи на роботи в межах будівель, за які несуть безпосередню відповідальність. Розмова закінчилась нічим, але стало зрозуміло, що варто чекати інтригуючого продовження. І сподівання виправдались сповна! Сергій Скобун, як режисер фільму “Легенда Карпат”, розіграв для відвідувачів парку та читачів фейсбуку справжню драму, реквізиту якої позаздрив би навіть Голлівуд”, – йдеться у Facebook-дописі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.