Новини

Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на Буковині: школярів закликають взяти участь

На Буковині стартував загальнонаціональний проєкт “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. До участі вже зареєструвалися 57 команд закладів освіти Чернівецької області.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Шкільні ліги — це спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом, ініційовані президентом України Володимиром Зеленським.Вони будуть проводитися щорічно. Гасло змагань – “Пліч-о-пліч. Разом переможемо”.

“Учні змагатимуться з п’яти видів спорту: волейбол (хлопці та дівчата), баскетбол (хлопці та дівчата), футзал, спортивне орієнтування та настільний теніс.Залучаємо школярів до фізичного розвитку, формуємо лідерські якості через спорт, згуртовуємо юних спортсменів та допомагаємо дітям відволіктися від негативу, пов’язаного з війною росії проти нашої держави. Дбаємо про фізичне і ментальне здоровʼя молодого покоління разом!” – йдеться у повідомленні.

До участі у змаганнях будуть допущені учні закладів загальної середньої освіти територіальних громад, які заповнили необхідні дані:

1) через загальноукраїнську форму реєстрації на змагання з видів спорту на сайті “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”.

2) повідомивши Департамент освіти і науки ЧОВА та Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України через форму.

Кількість команд від закладу/громади необмежена. Реєстрація триває до 1 лютого.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.