Новини

Як прибрати неприємний запах із взуття за 1 ніч: бюджетний лайфхак

Про це пише УНІАН

Багато людей взимку стикаються з неприємною проблемою — від постійної шкарпетки чоботи й черевики починають неприємно пахнути. Боротися з цим можна по-різному, але один з кращих методів, як прибрати неприємний запах з взуття — використовувати те, що все викидають в смітник, а даремно.

Як прибрати неприємний запах з взуття мандаринами — інструкція

Шкірка цитрусових — один з кращих помічників, коли виникає питання, чим прибрати запах у взутті. З’являється він саме взимку через те, що ступні сильно потіють. Ви носите шкарпетки й колготки, кладете теплі устілки, пересуваєтеся по вулиці, а потім заходите в приміщення — відбувається перепад температури, ногам стає жарко. Результат — вологе взуття і неприємний аромат. Прибрати запах із взуття можна всього за одну ніч, записуйте інструкцію.

Вам потрібно взяти звичайні мандарини, почистити їх і з’їсти. Шкурки не викидати, а нарізати маленькими шматочками й висипати в взуття. Застібнути черевики або чоботи, залишити на ніч, а вранці викинути шкірку. Ви здивуєтеся, але від неприємного запаху не залишиться і сліду — шкурки мандаринів вберуть в себе всі зайві запахи, залишаючи тільки легкі аромати ефірної олії на матеріалі взуття.

Якщо вам хочеться додатково прибрати зайву вологу з черевиків або чобіт — розмістіть всередині взуття зім’яті газети разом зі шкіркою від цитрусових. Такий метод допоможе “вбити відразу двох зайців” – на ранок ви отримаєте абсолютно сухі та чисті черевики.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.