Новини

У Запаранюка буде новий заступник – в ОВА відкрили вакансію

У Чернівецькій обласній військовій адміністрації з’явилася вакансія заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці адміністрації.

“Серед функціональних обов’язків — розроблення та реалізація стратегії цифрової трансформації регіону, реінжиніринг і оптимізація процесів ЧОВА, керування реалізацією проєктів цифрової трансформації та вдосконалення цифрових рішень для підвищення ефективності органів публічної влади. Також важливими завданнями майбутнього CDTO стануть сприяння органам місцевого самоврядування у створенні підрозділів з питань цифрової трансформації, надання консультаційної, методичної і практичної допомоги в питаннях цифровізації, переведення в онлайн місцевих і державних послуг, а також розповсюдження кращих світових і національних практик цифрових рішень”, – йдеться в повідомленні.

В ОВА також зазначили, що роль CDTO не обмежується виключно впровадженням е-послуг чи розбудовою “держави без паперів”. CDTO є менеджерами з розвитку своїх регіонів та громад.

Своє резюме надсилайте на пошту: personal@bukoda.gov.ua

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.