Новини

Психолог розповів, чому так важливо дякувати один одному

Слова подяки мають величезну силу та цінність, але чомусь у нас не заведено дякувати один одному за дрібниці й просто за присутність чи добрі справи.

Про те, наскільки подяка одна одній важлива, розповідає психолог Олексій Сатановський в Instagram

Чому важливо дякувати один одному

“Ніхто нікому нічого не повинен, просто дякувати один одному — адже це так легко і так просто, але ми звикли до цього, звичайно не звикли”, – зазначає відразу психолог.

Якщо тобі партнер щось дає, ти починаєш дякувати, якщо ти даєш щось партнеру, він починає говорити слова подяки. І за словами психолога, якщо просто почати говорити “дякую” своєму партнеру не тільки за вчинки та подарунки, а й через дрібниці, то можна швидко помітити, наскільки сильно зміняться ваші стосунки.

Подяка дозволяє людині зрозуміти, що її вчинки не безглузді й дрібні. Це надає ваги не лише відносинам у парі, а й у дружбі, у відносинах між колегами, знайомими та просто у побуті.

Людям завжди приємно чути подяку за свої дії, свою роботу, слова тощо. Подяка вона працює як мотиватор нових звершень, як жінок, так чоловіків, тут винятків немає.

Психолог каже, що саме у відносинах чоловіка та жінки, подяка один одному відіграє важливу роль і здатна вивести відносини на новий рівень, який покаже, що будувати відносини, це робота, яка іноді може бути просто словами, які дійсно важливі та головне те, що вони працюють.

Сказати слово “дякую” — це так просто, але люди не роблять цього, адже не визнають за потрібне робити це завжди.

Тому дякувати людям — це справді важливий інструмент комунікації, який здатний розтопити лід, покращити ставлення інших до вас і навпаки й навіть вивести вас на новий рівень відносин та життя загалом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.