Новини

Що подарувати Козерогу: найкращі ідеї для чоловіка чи жінки

З 22 грудня по 21 січня на світ з’являються Козероги – вперті, твердолобі, і при цьому дбайливі та працьовиті. Козероги дуже практичні та приземлені люди. Саме вони найчастіше кажуть, що у них “все є”. Підібрати вдалий презент для таких людей непросто, але спробуємо розібратися, що люблять Козероги і що їм подарувати.

Що подарувати Козерогу чоловікові

Чоловіки-Козероги – справжні раціоналісти та одні з найпрактичніших знаків Зодіаку. Вони працьовиті, акуратні, мають логічне мислення та люблять працювати руками. Козероги чоловічої статі прив’язані до сім’ї та люблять проводити час із рідними. Ось що подарувати чоловікові-Козерогу на день народження і не тільки:

книга улюбленого жанру;
одяг;
шашличниця чи гриль;
затишні подарунки (плед, халат, піжама);
подарунок для сімейного відпочинку (ролики, велосипед, лижі, вудки);
квиток на майстер-клас;
планер;
спортивна сумка.

Красива упаковка подарунка для Козерогів не дуже важлива. А ось сказати кілька приємних побажань при врученні подарунка обов’язково варто.

Що подарувати козерогу жінці

Жінки-Козероги, як і чоловіки, дуже практичні та цілеспрямовані. У їхньому будинку завжди прибрано та приготована смачна їжа. Представниці земного знаку люблять природу, часто мають хобі, пов’язане з тваринами або рослинами. Вправні вони й у рукоділлі. Для них важливий затишок у будинку.

Ось що подарувати жінці-Козерогу, щоб точно її ощасливити:

наручний годинник;
товари для творчості та рукоділля;
кухонна техніка (планетарний міксер, мультиварка, бутербродниця, вафельниця;
чай та кава;
ювелірні прикраси у класичному стилі;
похід у музей чи виставку;
книга;
скринька для коштовностей;
цифрова фоторамка;
рослина в горщику.

Якщо ви не знайомі близько з одержувачкою подарунка, то подаруйте їй подарунковий сертифікат у магазин товарів для дому чи рукоділля, або похід на масаж – Козероги дуже потребують розслаблення та рідко відпочивають.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.