Новини

«Дуже кричав»: вихователька заклеїла скотчем рот 4-річному хлопчику – відео

У Луцьку в дитячому садку №37 вихователька заклеїла чотирирічному хлопчику рот скотчем, а на інших малюків піднімала руку.

При цьому педагог говорила дітям, що це “секрет”, повідомляє місцеве видання Конкурент.

Про фізичне насильство батьки дізналися, побачивши подряпини і садна в дітей.

Завідуюча дошкільним закладом Валентина Винник стверджує, що в 56-річного вихователя 30 років бездоганного педагогічного стажу. І таких ситуацій у довіреному їй дитсадку ніколи не траплялося.

Тим часом в управлінні освіти Луцької міської ради не спростовують історії з дитиною і скотчем. Однак, на думку чиновників, вихователька просто налякала ним занадто активну дитину.

“Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик. – ред.) дуже галасував, дуже кричав… І вихователька, тримаючи скотч у руках, говорить йому: “Зараз заклею рот”. Так його налякала. Так пояснює вихователька”, – заявила начальник управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко.

Вона додала, що виховательку звільнять, але не виключено, що просто переведуть в інший дитячий садок, щоб дозволити їй допрацювати до пенсії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.