Новини

Цього тижня ще тепло, а з наступного вдарять морози: погода на Буковині

Фото Юлії Пацаранюк

У четвер, 4 січня, на Буковині – хмарно з проясненням. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр із гідрометеорології, передає molbuk.ua

Вітер південно-західний↗️ 5-10 м/с.Температура вночі 1- 6° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Чернівцях – вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний ↗️5-10 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 8-10° тепла.

Видимість на автошляхах в межах 2-4 км.

За даними Укргідрометцентру, завтра в Україні хмарно. Невеликий, на Закарпатті, вночі і у південно-східній частині помірний дощ; у північно-східних областях та в Карпатах сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; лише у південній частині вдень без опадів.

Вночі та вранці у північній та північно-східній частинах на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у Харківській, Полтавській та Київській областях від 2° тепла до 3° морозу; вдень 3-8° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині 7-12° тепла; на Чернігівщині та Сумщині вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

На Буковині – дощ, +8 +10 градусів вдень.

Сайт Sinoptik прогнозує, що ще цього тижня на Буковині відносно тепло. А от далі вже вдарять морози. Зокрема, у суботу ще буде до +6 градусів, а у неділю – до +2. А вже з понеділка, 8 січня, різко похолоднішає до -8 градусів удень. У вівторок, 9 січня, – від -15 до -9 градусів.

Втім, синоптикиня Наталка Діденко втішає, що морози ненадовго:

“5 та 6 січня ще затримається порівняно тепла погода. А 7-8 січня знову очікується зниження температури повітря. Такі затоки холоди надалі ймовірні, проте морозні візити будуть в Україні нетривалими. Не встигнемо змерзнути, як знову відлига прийде нас підтримати”, – обіцяє Н. Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.