Новини

Нові реалії, нові можливості ТК «Добробут»*

Від початку повномасштабного вторгнення українська економіка зазнала чималих збитків. Не оминула ця доля і малий та середній бізнес, який завжди був і залишається рушієм у відродженні економіки.

Зокрема з проблемами в торгівлі віч-на віч зіткнулися підприємці торговельного комплексу “Добробут”, що в Чернівцях. Від початку війни тут кількість покупців різко зменшилася, закупівельні ціни “підстрибнули” і взагалі попит у покупців змінився.

Але українці не були б українцями, якби у скрутні часи не допомагали один одному. Адміністрація ТК “Добробут” постійно піклується про своїх підприємців, і цього року за підтримки компанії “Soft Bis”, розробника ІТ – ПЗ для торгівлі, запровадила на допомогу підприємцям новий інструмент торгівлі – маркетплейс dobrobut.shop, завдяки якому люди зможуть торгувати навіть за обставин, які не дають можливості продавцям вийти на ринок і продавати з торгових місць.

Чим відрізняється dobrobut.shop?

dobrobut.shop – це перший в Україні інтернет-базар, на платформі якого кожен підприємець ринку ТК “Добробут” і будь-хто охочий продавати через цей сервіс може створити БЕЗКОШТОВНО власний інтернет-магазин за 5 хвилин і продавати практично будь-які товари.

Сервіс має багато інструментів для збільшення торгівлі підприємців – від створення розпродажів, щоб продати залишки, до проведення рекламних акцій у своєму магазині.

Вебсайт буде доступний українською і румунською мовами, оскільки мета маркетплейсу – вийти на ринки Молдови і Румунії, щоби допомогти нашим підприємцям збільшити товарообіг. Зараз тривають переговори зі службами доставки, що дозволить покупцям з Румунії і Молдови замовляти через цей майданчик товари, не приїжджаючи до Чернівців.

Відрізняється dobrobut.shop від популярних торгових онлайн-майданчиків тим, що він може працювати і онлайн, і офлайн, а також має низку переваг для продавців і покупців.

Переваги для продавців:

– реєстрація власної віртуальної торгової точки;
– доступ до широкої аудиторії;
– надійне джерело додаткового доходу;
– найдешевший касовий апарат через особистий кабінет;
– вихід на ринок Молдови і Румунії;
– всі умови для вдалої торгівлі.

Переваги для покупців:

– Швидкий пошук потрібного. Відвідувачі ринку можуть швидко знайти потрібний їм товар або послугу безпосередньо зі свого телефону. Відфільтрувати за потрібними критеріями найдешевшу ціну, модель, колір. Також за допомогою сервісу можна буде дізнатися про локацію торгової точки на ринку і контактні дані менеджера-продавця.
– Великий вибір товарів онлайн. Зайшовши зі свого телефону на dobrobut.shop, кожен охочий може купити оптом або вроздріб за вигідною ціною верхній одяг, будівельні матеріали, мобільні телефони та ін. в ТК “Добробут”, що поруч із територією Калинівського ринку.

Як зареєструватися?

Для того, щоб торгувати через цей майданчик, потрібно зареєструватися, заповнити свій профіль позиціями товарів – і можете торгувати не тільки з Україною, а й з Європою не виходячи з дому. Згодом, коли майданчик буде заповнений за всіма категоріями на 50%, буде додана румунська мова, щоб вийти на ринки Молдови і Румунії. І покупці з цих країн зможуть замовляти товари онлайн через оператора “Нова пошта”, у якої є термінали в Румунії та Молдові.

Створити власний інтернет-магазин (торгове місце) – дуже легко. Всього два кроки – логін і пароль – і ви отримуєте особистий онлайн-магазин на сайті https://dobrobut.shop/

Касовий апарат – в особистому кабінеті

Згідно із законодавством України, від 01 жовтня 2024 року касові апарати ОБОВ’ЯЗКОВІ для підприємців, які сплачують єдиний податок, незалежно від групи і форми торгівлі – онлайн чи офлайн. Адже всі покупки повинні проводитися через касовий апарат. Кожен підприємець має самостійно встановити касовий апарат, який коштує недешево. Тому розробники проєкту викупили найдешевшу ліцензію у місті й області на касові апарати для підприємців ТК “Добробут”. І тепер сервіс dobrobut.shop дає можливість завантажити додаток Касовий апарат на телефон з особистого кабінету продавця за символічну ціну. Його також можна встановити на комп’ютер або планшет, і працювати він буде без інтернету.
Тож ласкаво просимо до торгівельного майданчика dobrobut.shop!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.