Новини

Напередодні Різдва Bloom подарували своїм учням різдвяний настрій*

Із чим у вас асоціюється Різдво, мабуть – це про веселощі, обмін подарунками та перегляд різдвяних фільмів. Але нині Різдво насамперед – це час родинного об’єднання, коли діти відчувають тепло та безпеку в колі близьких. Різдвяна атмосфера сприяє розвитку почуття взаємодопомоги та взаєморозуміння в родині.

Також різдвяні традиції стимулюють творчість та уяву серед родичів, особливо дітей. Різдвяні ігри, виготовлення прикрас та участь у виставах розвивають їх творчий потенціал, та сприяють соціальній адаптації.

Напередодні Різдва 22 грудня “Bloom” подарували своїм учням незабутні враження, організувавши чарівний різдвяний майстер-клас .
Діти мали можливість взяти участь у тематичних конкурсах та розважальних виступах. Івент став чудовою нагодою для зустрічі з друзями, обміну враженнями та створення незабутніх спогадів.

Bloom: що про нього відомо?

Цей центр розвитку насамперед про сучасність і прогрес, де навчальний процес не є нудним, а захопливим, цікавим і пізнавальним. У стінах освітньої студії Bloom панує своя особлива атмосфера, у якій креативні й професійні викладачі знайдуть відповіді на всі запитання, які цікавлять маленьких дослідників. І точно не навпаки, бо допомагати і пояснювати – їхнє покликання.

Команда центру працює з різними віковими групами – і дорослими, і дітьми – але в пріоритеті, звісно, робота з малечею. Для майбутніх першачків тут пропонують усі розгалуження дошкільної освіти:
• Логопедію
• Іноземні мови: англійську, італійську, французьку, німецьку
• Розвивальні майстер-класи
• Музичний клас
• Індивідуальні заняття з психологом
• Заняття з розвитку.
Навчання відбувається за віковими групами, а записатися в них можна в будь-який зручний момент.

Контакти школи:
м. Чернівці, вул. Небесної сотні 21а, офіс 25
Т. 099 294 52 53
Instagram: bloom.cv

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.