Новини

Ні квартири, ні землі, зате придбав машину: що задекларував головний комунальник Чернівців

Директор департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради Ігор Ніколенко не має зареєстрованих на своє ім’я ані квартири, ані земельної ділянки. У нього є лише авто, придбане у 2022 році, та готівка.

Такі дані зазначені в щорічній декларації про доходи чиновника за 2022 рік на сайті НАЗК, передає molbuk.ua

На той період Ігор Ніколенко ще очолював МКП “Чернівцітеплокомуненерго”: керівником департаменту інфраструктури та благоустрою він став всередині лютого 2023 року.

Читайте також: “Я очолив один із найскладніших департаментів”: головний комунальник Чернівців – про роботу на новій посаді

За даними декларації, дружина посадовця Аліна Ніколенко з 2016 року володіє квартирою у Вінниці площею 44,8 м кв та вартістю понад 400 тис. грн.

Також за 24 тис. вона придбала крихітне нежитлове приміщення площею 4 м кв.

Зате Ігор Ніколенко на початку червня 2022 року придбав собі авто HONDA CR-V 2016 року випуску за понад 400 тис грн. Про це свідчить повідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

Фото ілюстративне. На фото: HONDA CR-V 2016 року випуску

У МКП “Чернівцітеплокомуненерго” чиновник заробив понад 433 тис. грн. Його дружина Аліна, яка на той момент працювала в депаратменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради, – понад 75 тис. грн.

Готівкою Ігор Ніколенко зберігає 375 тис. грн.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.