Новини

Що таке космецевтика та чим вона краща від звичайної косметики?*

А на що найчастіше ви звертаєте увагу, коли знайомитеся з людьми? Волосся, обличчя, нігті, взуття чи, може, одяг? За статистикою, близько 60% людей спершу дивляться на лице співрозмовника. А чому б ні? Це ж наша візитна картка. Усвідомлення того, що почервоніння, акне чи прищі не з’являться у найбільш незручний момент та не зіпсують враження про вас, додає харизми та водночас спокою. Звісно, риси обличчя у нас різні та особливі, тому за ними упереджено робити висновки про людину не варто. Але от за станом шкіри ми можемо уже оцінити наскільки людина стежить за собою. Погодьтеся, усі успішні та впевнені в собі особистості можуть похвалитися здоровою та сяючою шкірою обличчя. Звичайно, знайдуться ті, хто скаже, що на косметологів не настарчиш грошей, а усі, у кого гарне обличчя, точно уже кілька разів лягали під ніж пластичних хірургів, але кожна свідома людина знає, що досягти бажаного результату можна і завдяки звичайному щоденному догляду. Тут важливо лише знайти хорошого лікаря, який підбере оптимальну для вас косметику.

Останніми роками на ринку з’являється все більше і більше пропозицій на будь-який гаманець, однак вірити тому, що написано на етикетках косметологи не радять. І це логічно. Наносити на обличчя сумнівні креми та вмиватися непевними гелями точно не варто, адже можна завдати ще більшої шкоди шкірі.

Що таке космецевтика?

Обираючи засоби для лиця краще віддавати перевагу не декоративній косметиці з масмаркету, а лікувальній, створеній на травах, оліях і мінералах, яку сьогодні прийнято називати космецевтикою. Дивна назва для лікувальних кремів? Так, “космецевтика” лише починає вкорінюватися у наш словник, але в Європі уже майже десятиліття використовують цей термін. Такі фармацевтичні креми з лікувальною дією ви не знайдете на прилавках магазинів, ринків та на нелегальних сторінках у соціальних мережах, космецевтику купити можна лише в аптеках, у косметологів або на сайтах бренду. Тут же варто відкинути стереотипи, що лікувальна косметика має неприємний запах, дорого коштує і у неї немає широкого вибору засобів.

До прикладу, космецевтика марки Skinormil представлена і кремами, і гелями, і пінками, і масками, і флюїдами, тобто усім необхідним для повноцінного щоденного догляду. Визначити, яка саме продукція вам необхідна, можна двома способами:

За типом шкіри (для жирної та проблемної шкіри, для комбінованої шкіри, для зневодненої шкіри );

За потребами (очищення; зволоження; боротьба з акне; інтимна гігієна).

Варто відзначити що засоби Skinormil не тестуються на тваринах, не містять концентратів, а створені тільки на натуральних складниках. Продукція бренду створюється на заводах Франції та Іспанії, де ретельно стежать за дотриманням гігієнічних норм та європейських стандартів якості.

Якщо ви досі страждаєте від прищів невідомої генези, боретеся з акне чи його наслідками маєте проблемну шкіру або просто шукаєте надійну і безпечну косметику для щоденного використання, оберіть для себе кращі засоби Skinormil. Повірте, протестувавши цю продукцію, ви будете приємно вражені результатом: ваша шкіра буде здоровою, а обличчя доглянутим і привабливим. Із Skinormil ви будете ще кращі та впевненіші!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.