Новини

На Буковині чоловік вкрав мопед у свого сусіда: йому загрожує тюрма

У Дністровському районі слідчі поліції повідомили про підозру раніше засудженому буковинцю у викраденні мопеда.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

23 грудня 29-річний річний житель села Гвіздівці незаконно заволодів транспортним засобом “Honda” свого односельчанина. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції звернувся 40-річний житель села Гвіздівці та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його мопедом “Honda”, який був припаркований біля будинку.

У результаті розшукових заходів співробітники Дністровського районного відділу поліції встановили особу порушника. Ним виявився місцевий житель, раніше засуджений за вчинення майнових злочинів.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік скористався відсутністю господаря та заволодів його мопедом. За допомогою ключів, які були в транспортному засобі, буковинець здійснив запуск двигуна та деякий час їздив селом. Після цього залишив мопед у закиненій будівлі.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.