Новини

Як ефективно вчити англійську за Методом Каллана: відповіді на це й інші запитання ми знайшли у фахівців «Профі-Центру» в Чернівцях*

До речі, цього року “Профі-Центр” став лідером за версією “Народний Бренд”

Мабуть, ні для кого не є секретом, що нині вільне володіння англійською – запорука впевненості в собі й успіху в роботі. Це ніяк не перебільшення, адже наявність сертифікатів, що підтверджують знання, а також спокійна й чітка вимова – одні з ключових факторів працевлаштування у авторитетні компанії, тим паче – філії закордонних фірм. І, напевно, ви вже не раз чули від знайомих, яким пощастило туди потрапити, що зарплата там немаленька. Крім того, вміння говорити іноземною – основний ключ для комфортних подорожей за кордон, куди б ви не поїхали зможете дати собі раду. Однак українців завше стримують стереотипи – “То вже запізно вчитися!”, “Я не осилю іноземну мову, бо і в своїй допускаю помилки!”, “У мене мало вільного часу!”, “Елементарних понять зі школи вистачить”. І цей ланцюжок виправдань можна продовжувати до нескінченності. Але погодьтеся – коли є бажання і стимул, будь-які аргументи безсилі. Аби підштовхнути вас все таки наважитися і вивчити англійську, ми пошукали відповіді на питання, які турбують потенційних учнів, у “Профі-Центрі”, який, до речі, здобув перемогу в конкурсі “Народний бренд” у Чернівцях. А це, як вам відомо, найкращий показник якості в місті.

– Давайте познайомимося ближче: як давно працюєте на чернівецькому ринку? Який досвід набули за цей час?

– У сфері викладання англійської мови в Чернівцях ми успішно працюємо вже 11 років, використовуючи унікальний Метод Каллана. За цей період нам вдалося набути значного досвіду в галузі освіти, що дозволяє ефективно працювати та допомагати нашим студентам розвивати мовні навички. Згідно опитування, 97% наших клієнтів відчувають беззаперечний прогрес у вивченні англійської мови.

– Скільки на вашому рахунку учнів? Здебільшого якого вони віку?

– У нашій мовній школі навчається близько 500 студентів, але точна їх кількість завжди змінюється завдяки постійному приєднанню нових клієнтів. Ми працюємо із різними віковими категоріями – наймолодші студенти розпочинають навчання з 8 років, а інших вікових обмежень не встановлюємо. Головна вимога, щоб навчатися в “Профі-Центрі” – бажання.

– Чи відрізняється ваш підхід від інших

– Наша компанія є акредитованою школою із вивчення англійської мови за Методом Каллана. Якщо стисло, то це сучасний, прогресивний метод вивчення англійської, розроблений у Кембриджі, що поширюється світом, як англійська в 4 рази швидше. Суть методу полягає в тому, що на занятті моделюється мовне середовище: викладачі говорять тільки іноземною мовою, навіть з початкового рівня на першому занятті. Це сприяє подоланню мовного бар’єру, що є актуальним для більшості охочих вивчити мову.

Додатковими перевагами методу є чергування викладачів для уникнення звикання до вимови однієї людини, системний підхід у повторенні та вивченні нового матеріалу, відсутність обов’язкових домашніх завдань, враховуючи брак часу у більшості людей.

– Чи вважаєте Метод Каллана ефективним?

— Так. Багатьом студентам вдалося здійснити свої мрії завдяки вивченню англійської мови у нашій школі, що підтверджує ефективність та успішність використання цього методу. Також, окрім вивчення англійської мови, ми організовуємо поїздки у Лондон. Завдяки таким подорожам можна не тільки якісно вивчати іноземну, а ще й пізнавати культуру Англії та насолоджуватися мальовничими краєвидами і визначними місцями Лондона.

– Які принципи наслідуєте в роботі?

– Ми прагнемо застосовувати індивідуальний підхід до кожного студента, враховуючи його потреби та надаючи допомогу у вирішенні їх запитів. Наша робота ґрунтується на якісному та ефективному викладанні. Виконуємо роботу щиро, віддаємось сповна і завдяки цьому бачимо результати студентів. Ми радіємо їхнім успіхам і підтримуємо у моменти невпевненості. Важливим для нас є створення позитивної та щирої атмосфери для навчання, оскільки вважаємо це не менш важливим чинником у досягненні успіху.

– Чи велика у вас команда?

– Колектив “Профі-Центру” налічує понад 15 співробітників, і всі дуже дружні, енергійні та життєрадісні. Знаєте, у нашій команді панує відчуття, що робота – це другий дім, оскільки проводимо тут майже увесь свій час. Ми завжди налаштовані на позитив, працюємо з ентузіазмом, докладаючи максимум зусиль та енергії. Важливо зазначити, що в мовній школі тепла і затишна атмосфера, що сприяє взаємній чуйності, дружнім відносинам та позитивному настрою.

Також наша компанія має гарну традицію – наприкінці кожного року підбивати підсумки, дякувати один одному, планувати наступні цілі, аби ставати кращими. За результатами опитування студентів та зведеними показниками наше відділення Профі-Чернівці здобуло перемогу у номінації “Професійна команда”, а це вказує на те, що ми – на правильному шляху.

– Що означає для вас перемога в конкурсі “Народний бренд”?

– Для нас перемога – це не лише досягнення успіху в роботі, але й підтвердження довіри наших студентів. Вона підкреслює, що напрямок розвитку, який ми обрали, є правильним, і наші старання приносять позитивні результати. Першість у конкурсі для нас є великою мотивацією для подальшого росту, вдосконалення та прагнення бути ще кращими у своїй справі.

Записатись в школу англійської мови можна за телефоном – 050 067 4911
profi-centr.ua

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.