Новини

«Я пасажир»: у Чернівцях п’яний водій намагався втекти від поліції, а потім заявив, що він не за кермом – відео

У Чернівцях п’яний водій намагався втекти від поліцейських, а коли його наздогнали, пересів на пасажирське сидіння і заявив, що він не водій, а пасажир.
Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Повіждомляється, що близько 5-ої ранку у Чернівцях по вулиці Зеленій поліцейські помітили авто BMW. Патрульні подали сигнал про зупинку транспортного засобу, та керманич його проігнорував.

Навпаки, він продовжив рух, збільшив свою швидкість та намагався відірватися від поліцейських. Патрульні переслідували водія, аж поки авто не зупинилося. Тільки-но транспортний засіб зупинився, як водій швидко пересів із водійського на пасажирське сидіння.
“Я не водій, я пасажир” – перше, що почули інспектори. Іншої відповіді поліцейські й не чекали, адже чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Перевіривши особу 27-річного чоловіка, інспектори встановили, що він уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції ,порушуючи правила дорожнього руху.

Патрульні склали на керманича відповідні адміністративні матеріали. згідно зі ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП, ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Тепер на чоловіка чекає суд.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.