Новини

У сквері у Садгорі встановлять питний фонтан: коли його відкриють

Сквер на Івана Підкови, що у Садгорі планують відкрити у березні.

Про це стало відомо сьогодні на пресконференції мера Чернівців Романа Клічука.

За словами Р. Клічука, у сквері залишилися роботи, які потрібно завершити.

“На вулиці Івана Підкови, залишилися дрібниці, які потрібно завершити. Сквер перебуває на стадії завершення. Це вже чотири сквери, які ми відновили за два роки. Мені особисто, найбільше подобається сквер на Кордуби. Це особисто моє бачення”, – розповів Клічук.

Заступник міського голови Василь Зазуляк додав, що сквер планують відкрити у березні.

“Проєктом передбачено ще монтаж питного фонтана і ще деяких речей, які потребують певного температурного режиму. Вони закуплені просто не змонтовані. Я думаю, що ми дочекаємося березня і тоді Роман Васильович представить всю виконану роботу мешканцям Садгори.

Раніше повідомлялося, що на ремонт скверу витратять 16,5 мільйонів гривень. Роботи виконує ТОВ “Фелікс ком”, яка стала переможцем на тендері.

Сквер у Садгорі на вулиці І. Підкови повністю оновлять і він зміниться кардинально.

Загальна площа скверу складає 60 соток. Основні кошти витратять на замощення скверу — 9,6 мільйона гривень. Встановлять нову зупинку за 1,5 мільйона гривень.

Також зроблять лавки, фонтани, огородження, смітники, пандуси, підпірні стінки. На це витратять 3,3 мільйона гривень. Озеленення коштуватиме 1,6 мільйона гривень, електроосвітлення та електромережа — 2,6 мільйона гривень, водопровід, каналізація — 215 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.