Новини

Подарункові квитки, знижки та промокоди: як відвідувати цікаві заходи й заощаджувати кошти*

Зима — традиційний період активізації різноманітних масових заходів, концертів та інших активностей. В Україні навіть попри повномасштабну війну також простежується ця загальносвітова тенденція. Про це, зокрема, говорять експерти Promocodius — сайту зі знижками та промокодами від популярних онлайн- та офлайн-майданчиків.

Існує декілька причин, чому саме взимку інтерес громадян до концертів, театральних виступів та інших активностей зростає:
По-перше, взимку люди зазвичай мають більше вільного часу. Менше часу проводять на свіжому повітрі й більше — вдома. Тому для багатьох різноманітні масові заходи — спосіб “розвіятися” та приємно провести час.

По-друге, зимою людям більше потрібен відпочинок та розваги, їм важлива можливість відволіктися від буденності та новин.

По-третє, взимку загалом доволі активно проводяться різноманітні заходи, присвячені новорічним святам і не тільки.

Не дивно, що на цьому тлі відвідувачам заходів пропонують різноманітні знижки та бонуси, щоб таким чином ще активніше залучати аудиторію. Так, наприклад, промокоди Карабас https://promocodius.com/ua/shops/karabas — це можливість зекономити до 40%, купуючи білети на концерти, екскурсії, театральні постановки, дитячі свята та інше.

Наразі на сайті “Карабас” можна придбати квитки на десятки заходів в Чернівцях:
Кінопрокат у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука.

Театральні постановки у музично-драматичному театрі ім. Ольги Кобилянської.

Музичні вистави у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка.

Дитячі лялькові вистави у Чернівецькому академічному обласному театрі ляльок тощо.
“Карабас” — це один з найбільших веб-сайтів в Україні, де можна придбати квитки на разноманітні заходи в більшості міст України. Однак в Promocodius наголошують, що на самому сайті зазвичай не публікують актуальні знижки, акції і тим паче промокоди для купівлі квитків за вигіднішою ціною. Тому користувачам, які прагнуть економити, варто шукати спецпропозиції на сторонніх сайтах.

Актуальні промокоди дозволяють заощадити до 39% при купівлі квитків на широкий перелік заходів — від дитячих вистав до великих живих концертів популярних українських виконавців. Терміни дії промокодів у більшості випадків обмежені, тому в Promocodius радять своєчасно знаходити актуальні пропозиції та купувати квитки зі знижкою. Адже напередодні концерту, вистави чи іншого заходу промокод вже може не діяти.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.