Новини

ЧОЕК нагадує про своєчасну оплату за електроенергію. Підтримайте енергетичну систему України*

ТОВ “Чернівецька обласна енергопостачальна компанія” вітає з Різдвяними святами! Хай якнайшвидше настане перемога, щоб кожен захисник та захисниця повернулися живими до своїх рідних! Бажаємо, щоб у кожній родині завжди панували спокій та радість, а в домівках хай буде завжди затишно.

Дякуємо за те, що обираєте нас! Вдячні кожному за вчасну оплату рахунків за спожиту електроенергію! Адже завдяки вам енергетики можуть відновлювати пошкоджені енергетичні об’єкти, які нещадно руйнує ворог. Кожна сплачена гривня – це можливість здійснювати ремонті роботи, закуповувати паливо для електростанцій. Підтримка кожного наразі надважлива! Адже без грошових надходжень виконувати ці роботи неможливо.
Ворог не полишає спроб занурити нас у темряву та холод, тому наше завдання – втримати енергетичну систему на належному рівні, щоб у кожній домівці було світло. Для цього потрібно сплачувати рахунки за спожиту електричну енергію вчасно та не накопичувати борги. Нагадуємо, що наразі вартість електроенергії для населення становить 2.64 грн за кВт. Тому важливо сплачувати рахунки за новим тарифом, аби уникнути накопичення заборгованості.

Для вашої зручності та задля економії вашого часу радимо зареєструватися в “Особистому кабінеті” ТОВ “ЧОЕК”. Тут ви можете не лише розрахуватися за спожиту електроенергію, а й переглянути свої нарахування, передати показники та подивитися обсяги споживання електроенергії.

Разом до Перемоги!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.