Новини

Підземних майданчиків у Чернівцях стане більше: хто їх має обслуговувати

У Чернівцях зростає кількість підземних контейнерних майданчиків.

Загалом є 16 локацій і їх буде більше, пише molbuk.ua.

“Цього року зробили підземний контейнерний майданчик на вулиці Руській, 219. Завершили роботи з облаштування підземного майданчика на вулиці Конституційній, 28, та розпочали роботи на контейнерному майданчику на вулиці Руській, 236. До нас уже звертаються забудовники, які під час зведення будинку одразу хочуть облаштувати підземні контейнерні майданчики, – каже директорка департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства міської ради Людмила Свирида.

У серпні-вересні майданчики з підземними контейнерами передали на баланс комунальному підприємству “Спецкомунтранс”. Вони мають їх ремонтувати та утримувати. На це вже витратили майже 1,7 мільйона гривень. 

“Коли нам передали підземні сміттєві майданчики, частина з них не працювала, бо були розкомплектовані. Усе відремонтували. Періодично наші працівники об’їжджають пункти з підземними смітниками. Крім того, звернулися до фірм, які вивозять сміття, щоб вони повідомляли про поламки, – розповідає директор комунального підприємства “Спецкомунтранс” Роман ЖУЛЕПА.

Також мешканці можуть звертатися з цього приводу на гарячу лінію Чернівців за номерами: 15-80, 050-222-15-80.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.