Новини

«Це в голову не влізає!»: Клічук відреагував на відсутність грошей на харчування у дитячій лікарні Чернівців

Міський голова Чернівців Роман Клічук відреагував на ситуацію в Чернівецькій міській дитячій клінічній лікарні, де виникла проблема з відсутністю фінансування харчування пацієнтів.

Зокрема, у прямому ефірі у Facebook посадовець сказав, що ця ситуація його обурила, і він мав з приводу неї розмову із головним лікарем медзакладу, пише molbuk.ua

“Насправді це не влізає в голову… Керівництво лікарні чекало на заключення угоди з НСЗУ. І на сьогодні вони коштів від НСЗУ не отримали. Чомусь гроші не були зарезервовані, а деяка сума була на рахунках дитячої лікарні. Наскільки мені відомо, продукти харчування закуплені. Очікуються кошти з НСЗУ. Сподіваюся, це питання більше не підніматиметься. Ми з головним лікарем це обговорили. Будемо вважати це деяким непорозумінням”, – сказав Роман Клічук.

Ситуація з харчуванням у міській дитячій лікарні: що відомо

Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій міській дитячій лікарні не вистачає грошей на харчування пацієнтів. Майже усі кошти, які отримують від Національної служби здоров’я, витрачають на зарплати, ще на частину купують медикаменти.

Через брак грошей з раціону пацієнтів виключили м’ясо, рибу та молочні продукти. Дітей годують овочевими супами, кашами та макаронами. З їжею допомагають благодійники та релігійні організації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.