Новини

Буковинка бореться за додаткове місце в нацвідборі на Євробачення: як проголосувати

У застосунку “Дія” українці старше 14 років з 15 до 21 грудня обиратимуть додаткового фіналіста чи фіналістку національного відбору на Євробачення-2024. Серед дев’яти виконавців присутня буковинка Анастасія Чабан, яка виступає під псевдонімом “STASYA”.

Про це повідомляє офіційний сайт державних послуг онлайн “Дія”.

Читайте також: “Кожен вихід на сцену – це дивовижні почуття”: учасниця “Голосу країни” розповіла ” ” про свою участь у шоу

“Продовжуємо змінювати традиції головного пісенного конкурсу разом із Суспільним. Українці вперше зможуть обрати додаткового — одинадцятого фіналіста Національного відбору на Євробачення-2024 в Дії”, – ідеться у повідомленні.

Переможець змагатиметься за право представити Україну на 68-му пісенному конкурсі Євробачення у Швеції.

У Дії зазначили, що через повномасштабну війну провести повноцінні півфінали Нацвідбору неможливо. Тому більшість композицій учасників лонгліста могли залишитися непоміченими. Рішенням став додатковий етап — глядацький вибір.

Українці зможуть послухати всі пісні, які не потрапили до фіналу Нацвідбору за результатами прослуховування, та за допомогою опитування в Дії визначити, хто стане додатковим фіналістом.

Взяти участь в опитуванні можуть усі охочі віком від 14 років.

Для цього потрібно зайти в застосунок Дія, перейти в розділ Послуги, вибрати Опитування. Віддати свій голос можна за одного з дев’яти виконавців:

ANKA (“Палала”),
Carpetman (“Endless fight”),
KARYOTYPE (“Sadness”),
KRYLATA (“Queen”),
PARFENIUK (“Серед вітрів”),
SHÉPA (“SUPERNOVA”),
STASYA (“Rika”),
SWOIIA (“Little Angels”),
TESLENKO (“Lights go up”).

Артист, який набере найбільше голосів, стане фіналістом Нацвідбору та зможе позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2024 в Мальме. Повний перелік фіналістів оприлюднять до 29 грудня.

Детальніше про пісню Анастасії “Rika” читайте тут.

Раніше ми писали, що Співачка з Буковини ввійшла у четвірку найсильніших вокалістів сезону шоу “Голос країни”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.