Новини

Тільки ці знаки Зодіаку доля щедро винагородить в 2024 році: хто вони

Астролог Влад Росс розповів, до яких знаків Зодіаку Зелений Дерев’яний Дракон буде прихильний у 2024 році. За його словами, значно пощастить тільки чотирьом знакам, пише УНІАН.

Телець

Для них наступний рік пройде під знаком особистісного зростання, особливо в першій половині року посиляться амбіції. Люди, які мають владу, можуть досягати хороших успіхів. Відмінний настрій, оптимізм, непохитність їм забезпечені. У період з січня по травень у Тельців буде прям зоряний час. Будуть вдалими угоди для купівлі або продажу нерухомості. Навесні вони можуть просунутися по кар’єрних сходах і отримати підвищення зарплати. Головне – проявляти ініціативу. Однак восени їм краще не ризикувати, тому що удача може їх залишити.

Близнюки

Це буде найщасливіший знак Зодіаку у 2024 році. Наступний рік буде для них динамічним, різнобічним. Сатурн буде в їхньому будинку кар’єри, а це значить, що в першій половині року у них виникатимуть важкі ситуації, але з червня все зміниться. Комбінація планет буде дуже крутою для них, з’являться нові можливості. Літній період подарує їм енергію, нові контакти, вирішення робочих питань, активність. Також вони можуть підвищити свою компетенцію в значущих ділових колах. Крім того, Близнюки можуть знайти нові джерела прибутку. Період з вересня і до кінця року краще присвятити реалізації довгострокових проєктів. Можуть реалізовуватися найбільші плани.

Терези

Співпраця, гармонія в сімейних відносинах, грошові операції, оформлення іпотеки, інвестування в довгострокові проєкти, пошук спонсорів для стартапів. Сприятливими будуть знайомства в діловій сфері. Символ року для Терезів – партнерство. Також їм пощастить в особистому житті. Терези можуть вступити в шлюб.

Водолій

Для Водоліїв 2024-й буде роком сімейного благополуччя, зміцнення відносин з близькими. Найсильніша планета знаходиться в їхньому знаку, а також показники Юпітера і Урана обіцяють їм успішну покупку або продаж нерухомості, в тому числі за кордоном. Перші місяці року ідеальні для вирішення особистих питань, навесні будуть вдалими взаємодії і любовні пригоди, переговори, укладення угод, покупка автомобіля. З липня по жовтень потрібно приділити час відпочинку, дітям, гарний час для вагітності. Будьте уважні, тому що вам навіть може приснитися сексуальний партнер. Вдалими будуть і юридичні питання, але будьте уважні до дрібного шрифту, тому що часом ви дуже довірливі і можете стати жертвою шахраїв.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.