Новини

“Київстар” увімкнув мобільний інтернет по всій Україні, але є нюанси

Мобільний оператор “Київстар” заявив, що фахівці компанії включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G.

Про це ЕП повідомила речниця компанії Ірина Леліченко.

“Послуга може працювати зі зменшеною швидкістю, однак в міру стабілізації роботи мережі, її якість буде покращуватись. За минулу добу також відновлено послуги міжнародного роумінгу. А ще раніше – послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету. Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані”, – пояснила Леліченко.

Вона додала, що інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів.

Наразі, за її словами, компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи “Мій Київстар”.

При цьому у деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв`язком, спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

“Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити “авіа” режим.

Нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг”, – додали в “Київстарі”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.