Новини району

Мешканці села Синівці обурені нововведенням Укрпошти

Сьогодні біля колишнього відділення пошти в с. Синівці стояла довга черга. 2 години люди чекають на авто, що розвозить пошту. На фото залишились найстійкіші, які витримали 10 градусний мороз.

Нижні та Верхні Синівці входять до переліку тих, в яких Укрпошта реалізує проект “Пересувні відділення”. Його розпочали у Чернівецький області. У регіоні з’явились пересувні відділення замість стаціонарних. Закривають пошти, які обслуговують менш як 2 тис. осіб.

Селяни нарікають на нову схему роботу пошти. Почалися кількаденні затримки пенсій, кореспонденції та оплати комунальних послуг. Районні та обласні газети незадоволені невчасною доставкою преси до передплатників.

Людей це не задовольняє. У селі живуть багато літніх людей. Щоб отримати пенсію потрібно довго чекати поки приїде машина, а стоїть вона менше години. Постає питання: як отримуватимуть пенсію хворі (лежачі)люди? Зі слів працівників Укрпошти вони повинні оформити довіреність на родичів або на іншу особу.

Хочемо звернути увагу на роботу пересувних поштових відділень. Жодного разу машина не приїхала вчасно. В холодну пору року люди змушені чекати на морозі по декілька годин, щоб забрати платіжки і оплатити комунальні послуги. Відділення закрили і послуги, які надавала пошта значно погіршилися.

Нижче можна прочитати відгуки мешканців про роботу нововведенної пошти:

“Запізнення машини, люди чекають на вулиці по 2-3 години на морозі, черги, платіжки привозять з запізненням, через те немає змоги оплатити вчасно комунальні послуги, 2 рази на тиждень це мало.”

“Поверніть наше відділення, відкрийте пошту для людей. Дайте людям нормально користуватися поштовими послугами!”

Такі ж проблеми і в інших населених пунктах колишнього Глибоцького району, – повідомляє Глибока News.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.