Новини

«Мерзнемо, коли плетемо сітки»: волонтерка просить відремонтувати приміщення музею АТО в Чернівцях

Відома на Буковині волонтерка і мати захисника Ярослава Зеліско звернулася до депутатів міськради із проханням допомогти з приміщенням, у якому би бійці, і також їхні матері, родичі, волонтери могли зустрічатися, допомагати воїнам.

Про це Ярослава Зеліско сказала під час виступу на сесії міськради 14 грудня, передає molbuk.ua

Вона розповіла, що їхній музей АТО в Садгорі вже давно перетворився на волонтерський штаб, де небайдужі збирають допомогу для бійців, плетуть маскувальні сітки тощо. Жінка постійно їздить на передову, щоби передати допомогу захисникам.

Ярослава Зеліско зауважує, що приміщення будинку музею – в поганому стані, тут немає опалення. Відтак, зараз там настільки холодно, що волонтери не можуть плести маскувальні сітки, пакувати допомогу бійцям. А матері воїнів – зустрічатися, спілкуватися, що там їм зараз необхідно.

“Ми мерзнемо, коли плетемо сітки, відвантажуємо допомогу хлопцям. Не маємо умов зовсім. Це місце допомоги не тільки військовим, а й нашим рідним. Розроблена проєктно-кошторисна документація. Прохання закласти кошторис щодо нашого приміщення”, – звернулася волонтерка з проханням до депутатів.

Читайте також: “Немає часу спати і їсти”: мати бійця з Чернівців – про волонтерське життя та поїздки на передову – відео

Як відомо, у 2014-му році Ярослава Зеліско стала ініціаторкою створення громадської організації “Крик душі” матерів та дружин військовослужбовців”. Пізніше разом із членами організації заснувала у Садгорі музей АТО.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.