Новини

Таємниця довголіття: як ідеальний сніданок з овочевого супу може впливати на тривалість життя

На тривалість вашого життя можуть впливати багато факторів, але одним з найважливіших є те, що ви їсте на сніданок. Ден Бюттнер, американський науковий співробітник National Geographic, який є володарем трьох рекордів Гіннесса з їзди на велосипеді на витривалість і автором бестселерів New York Times з довголіття, заявляє, що ідеальним сніданком, який допоможе продовжити важу життя, є тарілка гарячого овочевого супу мінестроне.

Як пише Eatingwell, Бюттнер вже багато років починає свій день саме з цієї страви після того, як він виявив, що овочевий суп – це те, чим найстаріша сім’я у світі, що живе на Сардинії, щодня харчується.

Звичайно, овочевий суп смачний і ситний, але він також має набагато більше переваг, включаючи:

Багато клітковини

Поживні інгредієнти, оскільки в цьому супі зібрано багато овочів

Бюджетний варіант – інгредієнти для супу дуже доступні

Можливість скоротити харчові відходи – в цей суп можна додати навіть ті частини овочів, які зазвичай викидаються.

Ось деякі поради при приготуванні овочевого супу:

Якщо вас не приваблює ідея супу на сніданок, ви можете їсти його на обід або вечерю.

Крім того, насправді ви можете готувати цей суп в різних варіаціях, використовуючи ті овочі, які є під рукою і ті, які вам більше подобаються, наприклад, можна замінити квасолю на нут, або звичайну картоплю на батат.

Готуйте порційно раз на тиждень, щоб заощадити час. Окремі порції можна заморожувати в скляних контейнерах, щоб пізніше розморозити і розігріти їх в мікрохвильовій печі.

Додайте трохи жиру, наприклад авокадо, сиру пармезан або оливкової олії екстра віджиму. Ви також можете додати в суп деякі джерела тваринного білка – м’ясо курки або індички.

Замість води використовуйте овочевий бульйон: це додасть набагато більше смаку. Крім того, такі супи на основі бульйону сприяють гідратації, що ідеально підходить для людей, яким важко пити воду протягом дня.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.