Новини

На Калинівському ринку працює автоматизована система: додатково заробляють 90 тисяч гривень на місяць

На Калинівському ринку завершили облаштування частини автоматичної системи заїзду. На встановлення витратили вісім мільйонів гривень.

Про це під час щорічного звіту повідомив генеральний директор МТК “Калинівський ринок” Олег Гульпак.

Систему автоматичного заїзду встановили наприкінці серпня.

Встановили автоматичну систему заїзду на великій частині Калинівського ринку, а саме у шостому торговельному секторі та частині першого торговельного сектора. Це три термінали. Вони обліковують заїзд-виїзд та реверсний рух. Люди оплачують послуги на виїзді з території ринку. Система працює невеликий проміжок часу. Але вона показала, що зможе давати додаткового прибутку 90 тисяч гривень, за рік це мільйон гривень”, – розповів Олег Гульпак.

Пікове навантаження на автоматичну систему заїзду на Калинівському ринку зафіксували наприкінці вересня – було 5 тисяч автомобілів за день.

“Калинівський ринок має свій графік роботи і система функціонує, згідно з цим графіком. Калинівський ринок працює з 6:00 до 14:00, а з 14:00 до 20:00 безплатний заїзд, щоб підприємці могли завезти та вивезти товар”, — каже Гульпак.

Встановлення автоматизованої системи терміналів коштувало 8 мільйонів гривень. На Калинівському ринку вважають, що це був правильний крок.

“За рахунок додаткових коштів, які будемо мати щомісяця із автоматичної системи заїзду, зможемо окупити її за три роки. Тому вважаю, що це був один із найбільш правильних кроків”, – зазначив Олег Гульпак.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.