Новини

Добиралася майже десять днів: благодійники з Британії привезли різдвяні подарунки дітям на Буковині

Юристи з Великої Британії приїхали в Україну, щоб допомогти дітям-сиротам і принести у їхнє життя радість. Для цього вони подолали 5 тисяч кілометрів.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Як розповідають представники благодійного фонду “Карітас Чернівецької Єпархії”, ще у жовтні до них надійшов лист від британського благодійника Кріса Кейна, де йшлося про те, що він разом із колегами хоче відвідати Україну у період Різдвяних свят. Першочергово їх цікавили індивідуальні потреби дітей з сиротинців і тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах.

Представники благодійного фонду спільно з керівниками Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Оршівського дитячого будинку “Ромашка”, Карапчівської спеціальної школи та Вижницької спеціалізованої школи повідомили британцям потреби малечі і перелік необхідного обладнання для організації літніх таборів.

Кріс із друзями зібрали на подарунки для дітей з Чернівців на понад 30 тисяч фунтів. Поспішали, щоб встигнути до Різдва. Команда благодійників добиралася на Буковину майже десять днів.

Дорогою чоловіків спіткали різні випробування, але в результаті кожна дитина отримала свій подарунок до свята.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.