Новини

Продали речі викладачів: економічний факультет ЧНУ організував благодійний аукціон

Студенти та викладачі економічного факультету Чернівецького національного університету організували благодійний аукціон.

Це один із заходів з нагоди 50-річчя економічного факультету ЧНУ, пише molbuk.ua.

На аукціоні були представлені 17 різних лотів. Їх запропонували переважно викладачі та випускники економічного факультету.

Продавали значок спортивних перемог з карате декана економічного факультету Руслана Білоскурського. Кінокамеру 1962 року від завкафедри міжнародної економіки Олександра Саєнко. Калькулятор з часів народження факультету від кафедри економіко-математичного моделювання. Ручка від замдекана економічного факультету Романа Грешко тощо.

Лоти купували і студенти, і викладачі. Причому робили це офлайн та онлайн. Але найбільше лотів придбав депутат міської ради Олексій Просяний, якого запросили на благодійний аукціон.

Найдорожчим лотом виявилася картина “Квіти сонця” від Діани Михайлини. За неї Олексій Просяний заплатив майже 3 тисячі гривень.

На благодійному аукціоні економічного факультету вдалося зібрати понад 10 тисяч гривень. Усі гроші підуть на благодійність.

Як зазначив декан економічного факультету Руслан Білоскурський, благодійний аукціон – це перший захід серед низки заходів святкування 50-річчя економічного факультету ЧНУ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.