Новини

«Вул. Різдвяна, 24»: у Чернівцях вийшла друком нова книжка для дітей

У рамках культурно-просвітницького проєкту “Різдзвоники” мережа супермаркетів “Сільпо” разом із авторами дитячого арт-видавництва “Чорні вівці” Христею Венгринюк, Євгенією Завалій та Максимом Дупешком створили нову книжку – “Вул. Різдвяна, 24”.

Тут ви прочитаєте про те, чому люди чекають на сходження першої зорі, звідки до нас прибули ялинкові іграшки, як відігнати від святкового столу злих духів, що таке коляда й колядка і чому їх не варто плутати, що таке український карнавал на свято Маланки та безліч іншого.

Окрім книжки, “Сільпо” також створило колекцію стікерів “Різдзвоники”, яка складається з 24 символів Різдва. З книжкою “Вул. Різдвяна, 24” та стікерами можна навчатися, гратися та ще більше любити українське Різдво. Це гарна нагода для дорослих та дітей провести разом час, аби добре розібратись у різдвяних традиціях. Книгу та наліпки можна буде знайти на полицях та у доставці від “Сільпо” до 31 січня 2024 року.

Офіційний сайт проекту за посиланням.

Для своїх гостей “Сільпо” підготувало також мобільний застосунок “Різдзвоники”. Тут можна грати в ігри, анімувати стікери та сторінки книги і створювати AR-магію просто посеред магазину. Дізнатися більше інформації та завантажити безкоштовний застосунок можна з Google Play або AppStore за посиланням.

Книгу та стікери шукайте у мережі “Сільпо” та онлайн-магазині.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.